GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για το ερωτικό σκάνδαλο Καρλέουσα - Βράνιες

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει το "ροζ" σκάνδαλο μεταξύ Όγκνιεν Βράνιες και Γελένα Καρλέουσα και κάθε μέρα από τη Σερβί...

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει το "ροζ" σκάνδαλο μεταξύ Όγκνιεν Βράνιες και Γελένα Καρλέουσα και κάθε μέρα από τη Σερβία και τη Βοσνία βγαίνουν νέες αποκαλύψεις.

Η τελευταία, όπως αναφέρει το informer.rs, θέλει τον Βόσνιο στόπερ της Άντερλεχτ να έχει στην κατοχή του ροζ βίντεο με την Καρλέουσα, η οποία του προσφέρει μέχρι και 300.000 ευρώ, προκειμένου να μην το δώσει αυτός στη δημοσιότητα.

Την ύπαρξη του βίντεο επιβεβαιώνει με δηλώσεις του άτομο από το περιβάλλον του Βράνιες. Μάλιστα, το βίντεο αυτό λέγεται πως βιντεοσκοπήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 2017.

Όπως αναφέρει το σερβικό δημοσίευμα το βίντεο υπήρχε στα κινητά και των δύο, η Γελένα το έσβησε μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, αλλά ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ το έχει ακόμα αποθηκευμένο, καθώς με αυτόν τον τρόπο θεωρεί πως κρατάει στο χέρι την Σέρβα τραγουδίστρια.

«Όταν ήταν σε σχέση, η Γελένα και ο Ογκνιεν αντάλλαζαν συχνά βίντεο και φωτογραφίες. Δεδομένου του ότι ζούσαν σε διαφορετικές χώρες και δεν βλέπονταν συχνά, έπρεπε να διατηρήσουν φλογερό το πάθος μεταξύ τους. Όταν κάποια στιγμή τον επισκέφτηκε στην Αθήνα, όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, βιντεοσκόπησαν τη στιγμή που έκαναν έρωτα. Αυτό συνέβη τον Αύγουστο του 2017.

Το βίντεο είναι γυρισμένο σε ένα διαμέρισμα σε διαφορετικές στ@@εις. Είναι διάρκειας άνω των τριών λεπτών και είναι ξεκάθαρο. Αυτή γνωρίζει τον κίνδυνο που υπάρχει να βγει το βίντεο στη δημοσιότητα οποιαδήποτε στιγμή και προσπαθεί να το αποτρέψει. Πήρε τηλέφωνο τον Βράνιες και του πρόσφερε 300.000 ευρώ. Αλλά αυτός δεν ήθελε καν να ακούσει. Ξέρει ότι την κρατάει έτσι στο χέρι, και τα χρήματα ποτέ δεν τον ενδιέφεραν για να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες της σχέσης τους», ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του Βράνιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση