GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες για την κίνηση των οχημάτων σε σημεία του επαρχιακού κυρίως οδικού δικτύου στην Περι...

Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες για την κίνηση των οχημάτων σε σημεία του επαρχιακού κυρίως οδικού δικτύου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού (βάσει στοιχείων που γνωστοποιήθηκαν γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι).

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στον νομό Ημαθίας, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες από το 82ο έως το 97ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), στο οδικό δίκτυο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου και από το 21ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας - Δασκίου.

Στον νομό Κιλκίς, απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από το 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας - Λιβαδίων, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Φανού - Σκρά, στις επαρχιακές οδούς του πρώην Δήμου Πικρολίμνης, εντός των Δημοτικών Διαμερισμάτων του δήμου Κιλκίς, καθώς και της πόλης του Κιλκίς, εκτός των κεντρικών οδών. Εξάλλου, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ισχύει στις εξόδους των δημοτικών διαμερισμάτων Παλαιού και Νέου Αγιονερίου προς το νομό Θεσσαλονίκης.

Στον νομό Πέλλας, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται για τα οχήματα που κινούνται στο δημοτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Έδεσσας, στο οδικό δίκτυο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας.

Στον νομό Σερρών, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Σερρών - Λαϊλιά από το 18ο έως το 26ο χιλιόμετρο.

Στον νομό Χαλκιδικής, απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη), από είσοδο Παλαιοκάστρου έως Αρναία, στην επαρχιακή οδό Νεοχωρίου - Βαρβάρας - Ολυμπιάδος, από το 1ο έως το 16ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ιερισσού - Ουρανούπολης, από το 81ο έως το 90ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών - Συκιάς, στη δασική οδό Πολυγύρου - Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά) και σε όλο το μήκος του οδικού δικτύου Αγίου Όρους.

Υπενθυμίζεται ότι ισχύει προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών και λεωφορείων άνω των 3,5 τόνων, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη), από το ύψος του Παλαιοκάστρου έως την είσοδο της Αρναίας, και την επαρχιακή οδό Βαρβάρας - Ολυμπιάδας, εντός της Τοπικής Κοινότητας Ταξιάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση