GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σας ενδιαφέρει: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας λόγω των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς. Οι ρυθμίσ...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας λόγω των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς.

Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν απαγορεύσεις κυκλοφορίας, καθώς και στάσης και στάθμευσης σε δρόμους της πόλης.

Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών:

Διακοπή της κυκλοφορίας καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων στις παρακάτω οδούς του Δήμου Αθηναίων, από 6 το πρωί σήμερα μέχρι το πέρας της Δοξολογίας, ως εξής:

Μητροπόλεως, καθ’ όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη.

Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδριανού και Ερμού.

Ερμού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αιόλου και της πλ. Ασωμάτων.

Εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο:

Διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από 6 το πρωί σήμερα μέχρι το πέρας της εκδήλωσης και αποχώρησης των επισήμων, στις παρακάτω οδούς του Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της.

Βασ. Γεωργίου Β΄, σε όλο το μήκος της.

Διέλευση στρατιωτικής φάλαγγας προς Λυκαβηττό (και επιστροφή):

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στην Ανώνυμη Οδό, που οδηγεί από τον Περιφερειακό του Λυκαβηττού στο Λόφο του Λυκαβηττού, μέχρι τις 6 το απόγευμα σήμερα.

Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση