GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ο Δανέλλης από το Ποτάμι...

Λόγω της απόφασης του να δώσει ψήφο στην κυβέρνηση ο Σταύρος Δανέλλης δεν βρίσκεται πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού, όπως γ...

Λόγω της απόφασης του να δώσει ψήφο στην κυβέρνηση ο Σταύρος Δανέλλης δεν βρίσκεται πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού, όπως γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Τσιόδρας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Τσίοδρας είπε ότι αναμένονται τα διαδικαστικά και η ανακοίνωση της διαγραφής μετά την χθεσινοβραδινή επικοινωνία του με τον Σταύρο Θεοδωράκη.
O Δημήτρης Τσιόδρας σημείωσε πως η είναι «αυτονόητο» ότι «ο κ. Δανέλλης δεν ανήκει στο Ποτάμι», καθώς η απόφασή του αντιβαίνει σε αυτή του «συνεδρίου και της Κ.Ο. του κόμματος ότι θα μείνει στην αντιπολίτευση και δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης».
Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, θέτει εκτός της ΚΟ του κινήματος τον βουλευτή Σπύρο Δανέλλη. Και τυπικά, ο κ. Δανέλλης είναι εκτός Ποταμιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση