GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με τον θάνατο του αστυνομικού και της φίλης του - Πού στρέφονται οι έρευνες

Μυστήριο καλύπτει το θρίλερ που αποκαλύφθηκε στην Αργολίδα με τους θανάτους ενός 34χρονου αστυνομικού και της 23χρονης φίλης του, οι οποί...

Μυστήριο καλύπτει το θρίλερ που αποκαλύφθηκε στην Αργολίδα με τους θανάτους ενός 34χρονου αστυνομικού και της 23χρονης φίλης του, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί την Πέμπτη σε φιλικό σπίτι του ένστολου στο Πόρτο Χέλι, όπου φιλοξενούνταν.
Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι της βίλας όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα ο 34χρονος, ο οποίος υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου. Από τη νεκροψία που έκανε ο ιατροδικαστής, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τον χώρο βρήκαν δίπλα στα δύο πτώματα σύνεργα που παραπέμπουν σε χρήση ναρκωτικών. Τα αντικείμενα αυτά μεταφέρθηκαν μαζί με τα υπολείμματα της ουσίας που περιείχαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να εξεταστούν και να διαπιστωθεί εάν περιείχαν ναρκωτικό που μπορεί να προκάλεσε τον θάνατο τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε γνωριστεί τον τελευταίο χρόνο και είχε αναπτύξει ερωτική σχέση. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση εξετάζουν εάν ήταν χρήστες ναρκωτικών, όπως προκύπτει από τα σύνεργα που βρέθηκαν δίπλα από τα πτώματα.
Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο, όπου ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει νεκροτομή για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου τους, ενώ θα ζητήσει και ιστολογική και τοξικολογική εξέταση.
Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση