GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Βγάλτε φωτογραφίες για να μην βγάζετε σενάρια - Τι είπε για τον Κόκκαλη

Ξεκίνησε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Βγάλτε φωτογραφίες για να μην βγάζετε σενάρια είπε προς...

Ξεκίνησε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Βγάλτε φωτογραφίες για να μην βγάζετε σενάρια είπε προς τους φωτορεπόρτερ ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης λήψης φωτογραφιών.

Απευθυνόμενος μάλιστα στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη, είπε «είπαν ότι ήταν για καφέ στο Κολωνάκι, ενώ ήταν στην Αχαΐα». Αναφερόταν στη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη και αναβλήθηκε, κατά την οποία ο κ. Κόκκαλης θα απουσίαζε -εάν γινόταν - γιατί βρισκόταν εκτός Αθηνών.

Σημειώνεται ότι από τη σημερινή συνεδρίαση απουσιάζει η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση