GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος ο Μπαρτζώκας από τη Χίμκι - Ανέλαβε ο Κουρτινάιτις

Παρελθόν από τον πάγκο της Χίμκι αποτελεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Το κλαμπ της Μόσχας αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία τους περί...


Παρελθόν από τον πάγκο της Χίμκι αποτελεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Το κλαμπ της Μόσχας αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία τους περίπου πέντε μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του, ενώ τη θέση του θα πάρει ο Ρίμας Κουρτινάιτις. Ο Λιθουανός τεχνικός επιστρέφει στην ομάδα που εργάστηκε από το 2011 μέχρι το 2016.
Ο γενικός διευθυντής της Χίμκι, Πάβελ Αστάκχοφ, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Μπαρτζώκα για τη συνεργασία. Κάτω από την καθοδήγησή του πέρσι είχαμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην ιστορία μας στην Ευρωλίγκα φτάνοντας στα play offs. Εκτιμούμε τη συμβολή του στην πρόοδο του κλαμπ.
Δυστυχώς φέτος τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες της διοίκησης, των χορηγών και των φιλάθλων. Ξέρουμε πως τα προβλήματα μέσα στην ομάδα δεν περιορίζονται στο ρόλο και τις δράσεις του προπονητή, αλλά προκειμένου να μη βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση και για να δώσουμε έναν αέρα ανανέωσης στην ομάδα, πήραμε αυτή την απόφαση. Εύχομαι στον Γιώργο καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Ο Κουρτινάιτις υπέγραψε ως το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης. «Η απόφαση να αλλάξουμε προπονητή στη μέση της σεζόν, όταν παίζουμε κάθε 2-3 μέρες, είναι δύσκολη», τόνισε ο Αστάκχοφ και πρόσθεσε:
«Όμως η κατάσταση της ομάδας απαιτούσε μια αλλαγή. Ο Κουρτινάιτις είναι ο μόνος υψηλού επιπέδου και έμπειρος προπονητής που δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στην ομάδα, καθώς τη γνωρίζει καλά. Οι πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία μας σχετίζονται με το όνομα του Κουρτινάιτις. Τα τελευταία χρόνια διατηρήσαμε καλή επαφή με τον προπονητή και φιλική σχέση μαζί του. Πιστεύουμε πως η έλευσή του στην τεχνική ηγεσία θα αλλάξει την κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση