GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λυκούδης: Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Την πρόθεσή του να μην παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, εφόσον αυτή ζητηθεί, αποκάλυψε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης...

Την πρόθεσή του να μην παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, εφόσον αυτή ζητηθεί, αποκάλυψε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης σε συνέντευξή του στο Open.
Αναφερόμενος στην Συμφωνία των Πρεσπών ανέφερε:
«Θεωρώ την Συμφωνία θετική και έχω πει ότι είμαι θετικός απέναντι της αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία σε ποιο πολιτικό κλίμα έρχεται στη Βουλή. Η άποψη για τη συμφωνία είναι θετική, η στάση όμως θα καθοριστεί σε αποσαφηνισμένες τις πολιτικές εξελίξεις».
Αναφορικά με τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού είπε: «Ο κ. πρωθυπουργός χθες, μακράν των μέχρι εκείνη την ώρα λεγομένων από τους στενούς του συνεργάτες περί κυβέρνησης μειοψηφίας, ανοχής κ.λ.π. είπε το αυτονόητο «αν δεν έχω πλειοψηφία, θα την αναζητήσω εκ νέου στη Βουλή και αν δεν τη βρω θα πάω σε εκλογές». Νομίζω βεβαίως, ότι παρά το ότι αυτή την δυνατότητα την έχει κοινοβουλευτικά, η παρούσα κυβερνητική κρίση με τις πολιτικές της παρενέργειες, ο καλύτερος δρόμος για να ξεπεραστεί είναι η προσφυγή στις κάλπες», κατέληξε.
Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση