GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο υπουργός Άμυνας Ευ. Αποστολάκης παρέδωσε στον νέο αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων - ΒΙΝΤΕΟ

Στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής από τον νυν υπουργό Εθνικής Άμυνας και τέως Αρχηγό Ενόπλων Δυνάμ...

Στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής από τον νυν υπουργό Εθνικής Άμυνας και τέως Αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη στον διάδοχό του πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου.
Εκεί απ' όπου ξεκίνησε ο επίτιμος Α/ΓΓΕΘΑ εκεί παρέδωσε τη σκυτάλη στον νέο αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων. Ο Ευ. Αποστολάκης εμφανώς συγκινημένος τόνισε ότι "επικεντρωθήκαμε στην υπεράσπιση της πατρίδας... Αύριο εκείνο το οποίο θέλουμε κι έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής είναι να είμαστε παράγοντας σταθερότητας".
Από την πλευρά του ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ κάλεσε τα στελέχη να κλείσουν τα αυτιά τους στις διάφορες σειρήνες που καλούν σε άλλους δρόμους και ατραπούς πέρα τω νόσων προβλέπουν οι γραπτοί και άγραφοι νόμοι της υπηρεσίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση