GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ: "Ο Πολάκης είναι ο Τσουκαλάς της πολιτικής..."

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος έδωσε τη δική του απάντηση στον αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλο Πολάκη μιλώντας στον Realfm 97,...

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος έδωσε τη δική του απάντηση στον αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλο Πολάκη μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.
“Δεν είπε τσόλι μόνο εμένα, αλλά και όλους τους συνεργάτες μου. Θα πω το εξής, εάν μιλάγαμε για τον Τσουκαλά του ποδοσφαίρου δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, εδώ μιλάμε τώρα για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, του πιο ευαίσθητου κοινωνικού υπουργείου. Πραγματικά, απορώ πώς ο κ. Τσίπρας δεν παρεμβαίνει σε αυτό το ζήτημα” σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννάκος και πρόσθεσε:
“Ο κ. Πολάκης έχει αποδείξει επανειλημμένως ότι είναι βαρίδι για τη Δημοκρατία... Ο κ. Πολάκης θα μας λέει τώρα και τι να λέμε, αν είναι δυνατόν. Εμείς υποχρεούμαστε να αναδεικνύουμε τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στη δημόσια υγεία. Αυτό που έκανε χθες είναι μεγάλη απρέπεια και εμείς θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Και όχι μόνο εγώ θα προσφύγουν και εκατοντάδες συνεργάτες μου σε όλη την Ελλάδα. Θα κάνουμε αγωγή αποζημίωσης και ο Πολάκης θα την πληρώσει όλη αυτή την ιστορία”.
“Μας κάλεσε το τμήμα προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος για διατάραξη της τάξης και της ειρήνης στη χώρα μας. Κινδυνεύει η χώρα από εμάς; Και από τον Πολάκη που λέει ότι πρέπει να δείχνουμε τα Επίκαιρα σε ολοκληρωτικά καθεστώτα και τα εγκαίνια που κάνει δεν κινδυνεύει; Από τον Τσουκαλά της πολιτικής δεν κινδυνεύει;” διερωτήθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση