GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτη επαφή ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού για τη ρήτρα Μπεργκ

Ο ΠΑΟΚ έχει φουλάρει για τον αντικαταστάτη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μετά την πώληση του στην Αλ Ιτιχάντ και ο Μάρκους Μπεργκ προβ...

Ο ΠΑΟΚ έχει φουλάρει για τον αντικαταστάτη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μετά την πώληση του στην Αλ Ιτιχάντ και ο Μάρκους Μπεργκ προβάλλει ως ο μεγάλος στόχος.

Στην υπόθεση, όμως, εμπλέκεται και ο Παναθηναϊκός, εξαιτίας της γνωστής ρήτρας των 5 εκατομμυρίων ευρώ που πρέπει να καταβληθούν στους πράσινους από όποια ελληνική ομάδα αποκτήσει τον Σουηδό φορ από την Αλ Αΐν.

Η συγκεκριμένη ρήτρα έχει ισχύ έως τις 31 Ιανουαρίου και μετά εκπνέει. Ωστόσο, είναι προφανές ότι ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει τόσο χρόνο και επείγεται να αποκτήσει επιθετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου, συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη πραγματοποίησαν διερευνητική επαφή για τον 32χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ (10) της καριέρας του εναντίον του ΠΑΟΚ!

Αυτό που ήθελαν να μάθουν τα στελέχη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είναι αν ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού προτίθεται να διαπραγματευτεί και έμψυχα ανταλλάγματα για τον Μπεργκ ανεξάρτητα από τη ρήτρα.

Η πλευρά του Mr. ΣΚΑΪ έστειλε θετικό σήμα για συζήτηση και διαπραγμάτευση και θα περιμένει τις εξελίξεις, διότι προς το παρόν δεν έχουν συζητηθεί ποσά και ονόματα παικτών, αφού ο ΠΑΟΚ υποχρεούται να συμφωνήσει πρώτα με τον Μπεργκ και την Αλ Αΐν και μετά με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση