GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ! Ποια σχολεία της Αττικής θα κλείσουν λόγω της κακοκαιρίας...

Ο "Τηλέμαχος" εκτός από χιόνια φέρνει και...παρατεταμένες διακοπές για τους μαθητές αρκετών περιοχών της Αττικής. Με ανακοίνωσή...

Ο "Τηλέμαχος" εκτός από χιόνια φέρνει και...παρατεταμένες διακοπές για τους μαθητές αρκετών περιοχών της Αττικής. Με ανακοίνωσή της, η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει ότι αύριο, λόγω της κακοκαιρίας, θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από τις οικείες δημοτικές Αρχές, τα σχολεία στους Δήμους των εξής Περιφερειακών Ενοτήτων:
  • Της Π.Ε.Ανατολικής Αττικής
1. Δήμος Αχαρνών
2. Δήμος Λαυρεωτικής
3. Δήμος Μαραθώνα και για την Τετάρτη, 9/1/2019
4.Δήμος Παιανίας
5. Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδας
6. Δήμος Ωρωπού
7. Δήμος Διονύσου
8. Δήμος Σαρωνικού
  • Π.Ε. Δυτικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:
1. Δήμος Μεγαρέων
2. Δήμος Ελευσίνας
  • Π.Ε. Νήσων
  1. Δήμος Σπετσών
Σημειώνεται ότι η πληροφόρηση αυτή θα επικαιροποιείται ανάλογα με την νεότερη ενημέρωση από τους Δήμους στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής, όπου έχει δημιουργηθεί ειδική σελίδα .
Νωρίτερα, σήμερα το πρωί η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, απέστειλε επιστολή προς τους Δημάρχους της Περιφέρειας Αττικής σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, στην οποία, τονίζει την «ανάγκη λήψης προληπτικών μέτρων» καθώς είναι «δεδομένη η απόλυτη προτεραιότητα που δίνουμε όλοι μας στην ασφάλεια των μαθητών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση