GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωκάς: Είχα πιει μια γκαζόζα και πήγα τουαλέτα... - ΒΙΝΤΕΟ

Εξηγήσεις για την χθεσινή απουσία του από την Ολομέλεια και όσα ακολούθησαν στη Βουλή με την απόφαση για διεξαγωγή ονομαστικής ψηφ...

Εξηγήσεις για την χθεσινή απουσία του από την Ολομέλεια και όσα ακολούθησαν στη Βουλή με την απόφαση για διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας, έδωσε ο Αριστείδης Φωκάς , χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ως ιστορία για γέλια .

Ο κ. Φωκάς, βουλευτής πλέον των ΑΝΕΛ, είπε συγκεκριμένα: "Αυτό που έγινε χθες στη Βουλή δεν έχει γίνει τα τελευταία 40 χρόνια. Ξεκινάει η ψηφοφορία και εκείνη τη στιγμή, επειδή είχα πιει μία γκαζόζα στο καφενείο, πήγα στην τουαλέτα και έλειψα για δύο λεπτά. Πού προβλέπει ο κανονισμός να σταματάει η ψηφοφορία και να πηγαίνουμε σε ονομαστική; "

Η αναφορά του αυτή προκάλεσε τα γέλια ορισμένων βουλευτών με τον κ. Φωκά να απαντά: 

"Αυτό που κάνατε είναι για γέλια. Δεν είναι η ιστορία που ανέφερα. Είναι η ιστορία που έγινε χθες για γέλια. Να σταματάτε τη διαδικασία της ψηφοφορίας και να πηγαίνετε σε ονομαστική".

Δείτε τι είπε ο Αριστείδης Φωκάς:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση