GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αντίο του Άντι Μάρεϊ στο επαγγελματικό τένις - Με δάκρυα στα μάτια έκανε την ανακοίνωση - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βρετανός κορυφαίος τενίστας, Άντι Μάρεϊ, έδωσε συνέντευξη τύπου στην Μελβούρνη, στην οποία ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθ...

Ο Βρετανός κορυφαίος τενίστας, Άντι Μάρεϊ, έδωσε συνέντευξη τύπου στην Μελβούρνη, στην οποία ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί. Με δάκρυα στα μάτια ανέλυσε τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει αυτή την απόφαση.

Ο 31χρονος ταλαιπωρείται εδώ και δυο χρόνια από πόνους στο ισχίο και έχει υποβληθεί σε αρκετές εγχειρήσεις, έτσι αποφάσισε να ολοκληρώσει την επαγγελματική του καριέρα το 2019.

“Μπορώ να παίξω, όμως μέχρι ένα σημείο. Ο πόνος δεν με αφήνει να παίξω όσο θέλω. Δεν με αφήνει να απολαύσω την προπόνηση, δεν με αφήνει να απολαύσω τον αγώνα. Θέλω να σταματήσω την καριέρα μου στο φετινό Wimbledon, αλλά δεν ξέρω πραγματικά αν είμαι ικανός να παίζω μέχρι τότε. Το φετινό Αυστραλιανό Όπεν κατά πάσα πιθανότητα είναι το τελευταίο μου. Δεν αισθάνομαι καλά. Παλεύω με τους δαίμονες μου, με τον πόνο, δεν ξέρω αν μπορώ να παίζω με τόσο πόνο για τους επόμενους τέσσερις-πέντε μήνες”, είπε ο Μάρεϊ.

Δείτε τη συνέντευξη τύπου:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση