GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το απόγευμα θα φθάσουν στην Ελλάδα από τη Ρουμανία οι εγκλωβισμένοι επιβάτες

Πτήση της Aegean, ναυλώθηκε με εντολή του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, και αναμένεται να αναχωρήσει στις 12.30 μετά το μεση...

Πτήση της Aegean, ναυλώθηκε με εντολή του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, και αναμένεται να αναχωρήσει στις 12.30 μετά το μεσημέρι από την Αθήνα προκειμένου να παραλάβει τους εγκλωβισμένους επιβάτες που ταξίδευαν με την αεροπορική εταιρεία Ryanair και αντί της Θεσσαλονίκης προσγειώθηκαν, λόγω της κακοκαιρίας , στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.

Σύμφωνα με την Aegean η εταιρεία έχει προγραμματίσει αναχώρηση της πτήσης στις 12.30 μετά το μεσημέρι από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με αναμενόμενη ώρα προσγείωσης στην Τιμισοάρα στις 14.15.

Η αναχώρηση για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» είναι προγραμματισμένη στις 15.00 και η προσγείωση στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γύρω στις 16.00.

Η λίστα των επιβατών που έχει δοθεί στην Aegean περιλαμβάνει 89 επιβάτες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλοι 84 επιβάτες της πτήσης της Ryanair έχουν ήδη αναχωρήσει από την Τιμισοάρα για το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα, οδικώς με λεωφορεία που ναύλωσε η αεροπορική εταιρεία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση