GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! ΣΑΛΟΣ για τους κουκουλοφόρους που «ξετρυπώνουν» από τη Βουλή...

Ερωτήματα έχει εγείρει ένα βίντεο 50 δευτερολέπτων που δημοσιεύτηκε από χρήστη του Facebook, όπου άγνωστοι φορώντας κουκούλες φαίνονται ...

Ερωτήματα έχει εγείρει ένα βίντεο 50 δευτερολέπτων που δημοσιεύτηκε από χρήστη του Facebook, όπου άγνωστοι φορώντας κουκούλες φαίνονται να «ξετρυπώνουν» από τη Βουλή.
Οι άγνωστοι φαίνεται να βγαίνουν από το κτήριο και να βρίσκουν καταφύγιο εκεί που βρίσκονται αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, κάτι που προκάλεσε αρνητικά σχόλια σχετικά με τον ρόλο και την ταυτότητά τους.
Οι κουκουλοφόροι βγαίνουν από το εσωτερικό της Βουλής, τρέχουν στο περιστύλιο και κατεβαίνουν προς το προαύλιο ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και η παρουσία τους δεν μοιάζει να κινητοποιεί τις αστυνομικές δυνάμεις.
Στο βίντεο αναγράφεται ότι μαγνητοσκοπήθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν στο Σύνταγμα την Κυριακή, ενώ ήταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

ΝικΒαν Κονστ
Οι γνωστοί-άγνωστοι Κουκουλοφόροι βρίσκουν καταφύγιο εντός του προάυλιου της Βουλής, λίγο μετά αφού ξεκίνησαν τα επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση