GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μανιαδάκης: Είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια

Της Άννα Κανδύλη Αυτοπροσώπως εμφανίστηκε σήμερα ο Νίκος Μανιαδάκης ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου που θα κρίνει την προσφυγή τ...

Της Άννα Κανδύλη

Αυτοπροσώπως εμφανίστηκε σήμερα ο Νίκος Μανιαδάκης ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου που θα κρίνει την προσφυγή του για άρση της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα που του επιβλήθηκε μετά την ποινική δίωξη εις βάρος του για παθητική δωροδοκία.

Η προσφυγή του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα και νυν κατηγορούμενου στην υπόθεση Novartis αφορά επίσης στην ένσταση ακυρότητας της δίωξης που απήγγειλαν σε βάρος του οι Εισαγγελείς Διαφθοράς οι οποίοι ήραν το καθεστώς προστασίας του.

Ο κ. Μανιαδάκης που παρέδωσε στους δικαστές και πολυσέλιδο υπόμνημα, δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης:

"Είμαι εδώ το φωνάζω δυνατά. Είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη".

Από την πλευρά του ο συνήγορός του Θόδωρος Μαντάς δήλωσε πως ο εντολέας του εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στο δικαστικό συμβούλιο όπου:. "Εκφράσαμε τις αντιρρήσεις μας για την νομιμότητα της διάταξης απαγόρευσης εξόδου. Πιστεύουμε θα γίνουν δεκτές και θα ακυρωθεί. Ο καθηγητής είναι εδώ, παρών εμφανίστηκε αυτοπροσώπως. Συνεχίζει και κατοικεί νόμιμα στην Αθήνα. Ο ύποπτος φυγής είναι παρών".

Ερώτηση :Αναφέρθηκε σε πιέσεις;

Απάντηση :Αυτό που μπορώ να πω είναι πως ήταν εξαιρετική διαδικασία...Παρασχέθηκε η δυνατότητα να αναπτυχθούν και οι αιτιάσεις ουσίας αλλά και οι νομικές.Περιμένουμε με αγωνία το βούλευμα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση