GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αχιλλέας Καραμανλής για Συμφωνία Πρεσπών: Αδιανόητη εθνική υποχώρηση που εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική διαδικασία για τη Συμφωνία των Πρεσπών, το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, Αχιλλέας Γ Καραμανλής...

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική διαδικασία για τη Συμφωνία των Πρεσπών, το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, Αχιλλέας Γ Καραμανλής, με δήλωσή του στην "Καθημερινή" προχώρησε σε παρέμβαση τονίζοντας ότι «με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών απεμπολούμε τα αιώνια εθνικά μας δίκαια».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Καραμανλή:

«Με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών απεμπολούμε τα αιώνια εθνικά μας δίκαια, που είναι συνδεδεμένα με τους αγώνες και το αίμα του ελληνικού λαού.

Πρόκειται για μία αδιανόητη εθνική υποχώρηση που εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την πατρίδα μας και ανοίγει την πόρτα για νέες περιπέτειες για τη Μακεδονία μας.

Την ύστατη αυτή ώρα, όλοι οι εμπλεκόμενοι οφείλουν να συναισθανθούν την εθνική τους ευθύνη και να εμποδίσουν την κύρωση της κατάπτυστης - αντεθνικής αυτής Συμφωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση