GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τρέχουν» οι εξελίξεις με Πρίγιοβιτς: Ίσως και σήμερα η τελική απόφαση του Σέρβου

Τα δεδομένα είναι πλέον γνωστά. Η Αλ Ιτιχάντ κατέθεσε πρόταση 10 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ που είναι το buy out του συμβολαίου του Αλεξ...

Τα δεδομένα είναι πλέον γνωστά. Η Αλ Ιτιχάντ κατέθεσε πρόταση 10 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ που είναι το buy out του συμβολαίου του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και στον Σέρβο φορ απολαβές που θα φτάνουν τα 25 εκατομμύρια για 4,5 χρόνια συνεργασίας.

Στον Δικέφαλο του Βορρά είναι δεδομένη η επιθυμία να κρατήσουν τον κορυφαίο επιθετικό του ελληνικού πρωταθλήματος στην Τούμπα και σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο για να τον πείσουν, «πατώντας» στην πρόταση τμηματικής καταβολής του buy out από την Αλ Ιτιχάντ.

Οι διαβουλεύσεις με την πλευρά του διεθνή άσου είναι συνεχείς από το πρωί σε υψηλότατο, μάλιστα, επίπεδο ενώ άγνωστο είναι αν έχει μιλήσει και με τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο παίκτης δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την οριστική του απόφαση, κάτι που είναι όμως πιθανό να κάνει ακόμη και εντός της ημέρας!

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι έτοιμος και στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Πρίγιοβιτς και έτσι, ήδη ψάχνει στην αγορά για να ενημερωθεί για τους επιθετικούς που θα μπορούσαν να καλύψουν το μεγάλο κενό που θα δημιουργηθεί.

Κινήσεις φυσικά γίνονται και για την ενίσχυση σε θέσεις που έχει ήδη ζητήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση