GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H τελική επιλογή του Πιτίνο

Μετά από προσεκτική έρευνα και ανάλυση των χαρακτηριστικών του, ο Σον Κιλπάτρικ είναι ο παίκτης που θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό μέχρι το...

Μετά από προσεκτική έρευνα και ανάλυση των χαρακτηριστικών του, ο Σον Κιλπάτρικ είναι ο παίκτης που θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό μέχρι το φινάλε της σεζόν για την πράσινη... αντεπίθεση!
Τις τελευταίες ώρες το τριφύλλι είχε έρθει σε συμφωνία τόσο με τον 29χρονο NBAer όσο και με τον Τζέιμς Νάναλι και η τελική απόφαση ανήκε στον Ρικ Πιτίνο.
Ο 66χρονος τεχνικός επέλεξε να δώσει το «χρίσμα» στον Κιλπάτρικ, ο οποίος πλέον θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης τις επόμενες ώρες.
Στον απόφοιτο του Σινσινάτι είχε δοθεί εξαρχής το προβάδισμα, με τον Πιτίνο να ξεχωρίζει τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα ήθελε να προσθέσει στο υπάρχον ρόστερ.
Με μέσους όρους καριέρας στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου στους 10,3 πόντους, ο Κιλπάτρικ είναι ένας σκόρερ ολκής, ικανότατος εκτελεστής, αλλά και δημιουργός που προέρχεται από εξαιρετικό φινάλε πέρσι στους Σικάγο Μπουλς.
Μάλιστα, θα βοηθήσει την περιφερειακή γραμμή του Παναθηναϊκού, η οποία δεν έχει τον ίδιο αριθμό λύσεων σε αντίθεση με τη θέση «3», όπου αγωνίζεται ο Νάναλι και βρίσκονται ήδη οι Παπαπέτρου, Αντετοκούνμπο και Λοτζέσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση