GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις κατά Μπόλαρη-Κουντουρά: Αυτό θα κάνετε με την ψήφο σας, ντροπή σας - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην Κυβέρνηση και προσωπικά στην υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κοντουρά και στον υφυπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Μπόλαρη εξαπέλυσε...

Επίθεση στην Κυβέρνηση και προσωπικά στην υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κοντουρά και στον υφυπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Μπόλαρη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, κατά την ολοκλήρωση της ομιλίας του ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «σε λίγους μήνες θα έρθει ο Ζάεφ στην Αθήνα και θα γράφει το σούπερ των καναλιών, ότι είναι ο πρωθυπουργός των Μακεδόνων και εγώ που κατάγομαι από το Αμύνταιο, θα πρέπει να δέχομαι ότι αυτός είναι Πρωθυπουργός των Μακεδόνων. Αυτό θα κάνετε με τη ψήφο σας κ. Κουντουρά και Μπόλαρη! Ντροπή σας!».

Νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης ρώτησε τον κ. Μπόλαρη πως από τη μία παρουσιάζει τον εαυτό του ως συνεχιστή της παράδοσης του Ανδρέα Παπανδρέου και από την άλλη ξέχνα την θέση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, της Μελίνας Μερκούρη και άλλων κορυφαίων στελεχών που έλεγαν ότι το όνομά μας είναι η ψυχή μας.

Σφοδρή ήταν και η επίθεση του κατά της κ. Κουντουρά για την οποία ανέφερε ότι ψηφίζει μόνο για ιδιοτελείς λόγους και για να κρατήσει την καρέκλα της υπουργού.

«Δεν θα σας ψήφιζε ούτε ένας οπαδός των ΑΝΕΛ αν ήξερε ότι θα ψηφίζατε ναι στην συμφωνία των Πρεσπών, ντροπή σας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε ακόμη, απολύτως ψευδή τη φημολογία περί προσφυγής στις κάλπες αν παραιτηθούν μαζικά οι βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση