GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε την πανέμορφη κόρη της Ειρήνης Σκλήβα - ΦΩΤΟ

Μπορεί η Ειρήνη Σκλήβα το 1996, να στέφθηκε η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, όμως και η κόρη της θα μπορούσε, 23 χρόνια να επαναλάβει την...

Μπορεί η Ειρήνη Σκλήβα το 1996, να στέφθηκε η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, όμως και η κόρη της θα μπορούσε, 23 χρόνια να επαναλάβει την ίδια επιτυχία αφού είναι μία κούκλα!
Ο λόγος για τη Μαριτίνα Χυδήρογλου, η οποία πλέον κάνει βραδινές εξόδους με τη μητέρα της και εντυπωσιάζει. Η 16χρονη καλλονή είναι πολύ όμορφη, αν και έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τον γοητευτικό πατέρα της, τον επιχειρηματία Χυδήρογλου με τον οποίο όμως δεν ζει πια μαζί αφού οι γονείς χώρισαν πριν από λίγα χρόνια και μάλιστα όχι και με τόσο ήρεμο τρόπο.
Το ζευγάρι βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη για διάφορα περιουσιακά στοιχεία, όμως ως γονείς φρόντισαν ώστε όλο αυτό να μην αγγίξει ούτε στο ελάχιστο την όμορφη Μαριτίνα που είναι η απόλυτη προτεραιότητα και για τις δύο.
Μαμά και κόρη εθεάθησαν πριν από μερικά βράδια σε γκαλερί να θαυμάζουν έργα τέχνης μιας και τόσο η Ειρήνη Σκλήβα όσο και η νεαρή Μαριτίνα λατρεύουν την τέχνη. Η Μαριτίνα επίσης είναι και αμαζόνα αφού είναι αθλήτρια της ιππασίας και μάλιστα με πολύ καλές επιδόσεις. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση