GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινητό εξερράγη στην τσέπη μαθητή στα Χανιά - ΦΩΤΟ

Τρομακτικές στιγμές έζησε ένας νεαρός Χανιώτης πριν από λίγες μέρες, όταν το καινούργιο κινητό τηλέφωνο που αγόρασε υπερθερμάνθηκε και εξ...

Τρομακτικές στιγμές έζησε ένας νεαρός Χανιώτης πριν από λίγες μέρες, όταν το καινούργιο κινητό τηλέφωνο που αγόρασε υπερθερμάνθηκε και εξερράγη στην τσέπη του.
Όπως καταγγέλλουν ο νεαρός και η μητέρα του, το smartphone αγοράστηκε από κατάστημα μεγάλης αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών στα Χανιά το φθινόπωρο, ενώ λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά ο ανήλικος το είχε στην τσέπη του γιλέκου του, απ’ όπου είδε ξαφνικά να βγαίνουν καπνοί. Ακαριαία το νάιλον γιλέκο που φορούσε ο νεαρός άρπαξε φωτιά και στην προσπάθειά του να το βγάλει πετώντας το στον αέρα, το κινητό εξερράγη εντός της τσέπης.
Ευτυχώς ο νεαρός δεν τραυματίστηκε και οι ζημιές περιορίστηκαν στο κινητό και το γιλέκο.
Δείτε τις εικόνες:
Παρολαυτά, οι παθόντες επικοινώνησαν με την εταιρία που παρέλαβε το κινητό για να το εξετάσει, ωστόσο η απάντηση που έλαβαν, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, είναι ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης ή αποζημίωσης καθώς “δεν είναι ευθύνη της εταιρίας.
ΠΗΓΗ: zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση