GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η βόλτα στο λούνα παρκ εξελίχθηκε σε θρίλερ στη Γαλλία - ΦΩΤΟ

Σε θρίλερ μετατράπηκε η βόλτα σε λούνα παρκ την τελευταία μέρα του χρόνου για οκτώ άτομα στο κέντρο της Ρεν, στη Γαλλία. Εγκλωβίστηκαν λ...

Σε θρίλερ μετατράπηκε η βόλτα σε λούνα παρκ την τελευταία μέρα του χρόνου για οκτώ άτομα στο κέντρο της Ρεν, στη Γαλλία. Εγκλωβίστηκαν λίγες ώρες πριν από την Πρωτοχρονιά.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Παρά τις προσπάθειες όμως,δεν κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν, αφού η 30 μέτρων σκάλα που διέθεταν ήταν πολύ μικρή για να φτάσει στο ύψος που βρίσκονταν τα οκτώ άτομα.

Τελικά ένα ελικόπτερο κατάφερε να βγάλει το πρώτο άτομο από τη ρόδα λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίστηκε, καθώς χρειάστηκαν πολλές ώρες για να απομακρυνθούν όλοι οι εγκλωβισμένοι.
«Είδαμε σπινθήρες, ακούσαμε ένα μεγάλο μεταλλικό θόρυβο και φοβηθήκαμε για το χειρότερο» είπε μία γυναίκα που βρέθηκε στο σημείο.
Ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ υποστήριξε ότι το περιστατικό οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα που δεν είχε συμβεί στο παρελθόν. «Ευτυχώς, δεν υπήρξε κίνδυνος για τους πελάτες. Το μόνο πρόβλημα ήταν πώς θα τους κατεβάσουμε», ανέφερε.


Η επιχείρηση διάσωσης έλαβε τέλος τις πρώτες πρωινές ώρες με το τελευταίο άτομο να βρίσκεται στο έδαφος στις 6 το πρωί (τοπική ώρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση