GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται η δίκη για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης,...

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, που είχε διακοπεί στις 20 Δεκεμβρίου του 2018.

Η δίκη θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις αστυνομικών που συμμετείχαν στην επιχείρηση για την σύλληψη των απαγωγέων.

Να σημειωθεί ότι και στις 20 Δεκεμβρίου κατέθεσαν αστυνομικοί που είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση και μάλιστα το δικαστήριο διέκοψε μετά από ένταση που επικράτησε κατά την διάρκεια εξέτασης του μάρτυρα.

Συγκεκριμένα υπήρξε φραστικό επεισόδιο με έναν εκ των κατηγορουμένων και του μάρτυρα αστυνομικού. Ο αστυνομικός κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι είχε συλλάβει τον κατηγορούμενο και τότε εκείνος σηκώθηκε όρθιος και καταφέρθηκε φραστικά εναντίον του, ισχυριζόμενος ότι λέει ψέμματα.

«Λέτε ψέματα. Είμαι άδικα στη φυλακή 14 μήνες» φώναζε.

Την πρώτη ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης κατέθεσε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης ενώ την δεύτερη ημέρα , κατέθεσε ο αδερφός του Μανόλης και η μητέρα του, Άννα – Κατίνα.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση