GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανθρωποκυνηγητό για τον κανίβαλο που έσφαξε τη μητέρα του και ήπιε το αίμα της - ΦΩΤΟ

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσαν οι Αρχές σε επαρχία στην Ινδία για τη σύλληψη ενός άνδρα που αφού έσφαξε τη μητέρα του με τσεκούρι, στη...

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσαν οι Αρχές σε επαρχία στην Ινδία για τη σύλληψη ενός άνδρα που αφού έσφαξε τη μητέρα του με τσεκούρι, στη συνέχεια ήπιε το αίμα της σε μία πράξη που οι αρμόδιοι χαρακτηρίζουν "κανιβαλισμό" σύμφωνα με τους Times της Ινδίας.

Ο ύποπτος, Ντιλίπ Γιαντάβ, 27 ετών, φέρεται να δολοφόνησε την 50χρονη μητέρα του με τσεκούρι χτυπώντας τη σε κεφάλι, λαιμό και στέρνο ενώ στη συνέχεια, αφού ρούφηξε το αίμα της ενώ εκείνη ξεψυχούσε, την πετσόκοψε κι έριξε κομμάτια της στη φωτιά. Μία γειτόνισσα που άκουσε περίεργους θορύβους πλησίασε το σπίτι και παρακολούθησε όλη τη φρικιαστική δολοφονία της γυναίκας. Επέστρεψε σπίτι της τρέμοντας από φόβο.

Ο φερόμενος δολοφόνος κατηγορούσε τη μητέρα του για τον πρόωρο θάνατο του πατέρα και του αδερφού του, ενώ την αποκαλούσε "μάγισσα".

Οι ειδικοί της σήμανσης εντόπισαν στάχτες, θρυμματισμένα κόκαλα μαζί με κηλίδες αίματος παντού σε τοίχους και πάτωμα. Ανακάλυψαν επίσης απομεινάρια ανθρώπινης σάρκας και ένα τσεκούρι γεμάτο αίματα. Εικάζεται ότι σκότωσε τη μητέρα του ως ανθρώπινη θυσία αφού βρήκαν και βιβλία μαύρης μαγείας. Οι γείτονες λένε ότι ήταν επηρεασμένος από μαγεία και μιλούσε συχνά για ανθρώπινες θυσίες.

Πηγή: Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση