GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΡΡΟΕΣ! Οι δύο ημερομηνίες που "εξετάζονται" για να στηθούν κάλπες...

Σενάρια για τις ημερομηνίες των εκλογών "διαρρέονται" στη σκιά των εξελίξεων με τους ΑΝΕΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ... Πρόκειται για δύο...

Σενάρια για τις ημερομηνίες των εκλογών "διαρρέονται" στη σκιά των εξελίξεων με τους ΑΝΕΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ...
Πρόκειται για δύο σενάρια που φέρεται να έθεσε επί τάπητος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ χθες  το απόγευμα ο κ. Τσίπρας.
Το πρώτο σενάριο είναι ο πρωθυπουργός -σε περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος πραγματοποιήσει την “απειλή” του και αποχωρήσει από την κυβέρνηση- να ζητήσει την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, προκειμένου να φτάσει η κυβέρνησή του μέχρι τις 26 Μαΐου και να στηθούν κάλπες μαζί με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές.
Εάν συμβεί αυτό, τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης πριν την συζήτηση και ψηφοφορία στη Βουλή για κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Το δεύτερο σενάριο  αφορά τον προβληματισμό του Αλέξη Τσίπρα να μην “χρεωθεί” την πρόκληση ρωγμών σε τρία κόμματα (Ποτάμι, ΑΝΕΛ και Ένωση Κεντρώων) και  οι εκλογές να έρθουν πολύ νωρίτερα. Πιθανότερη ημερομηνία να στηθούν κάλπες σε αυτή την περίπτωση είναι η 17η Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση