GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΕΘΑΝΕ ο Θέμος Αναστασιάδης...

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, Τρίτη σε ηλικία 61 ετών ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης...

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, Τρίτη σε ηλικία 61 ετών ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης.
Ο Θέμος Αναστασιάδης έπασχε από μακρά ασθένεια.
Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια εργάστηκε ως πολιτικός και οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα», «Εξπρές», «Ελευθεροτυπία», «Καθημερινή».
Για ένα σύντομο διάστημα ο Θέμος Αναστασιάδης εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.
Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες). Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία προβαλόταν από τα μέσα του 2006 από τον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση