GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε μια νύχτα έπεσε η βροχή... μισής χρονιάς

Όγκος βροχής που πέφτει ... σε μισό έτος, έπεσε στο Κολυμπάρι Χανίων μέσα σε 12 ώρες. Σύμφωνα με τον διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσ...

Όγκος βροχής που πέφτει ... σε μισό έτος, έπεσε στο Κολυμπάρι Χανίων μέσα σε 12 ώρες. Σύμφωνα με τον διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών ν.Ηρακλείου, Μαν.Δαμουλάκη καταγράφηκαν 240 χιλιοστά νερού, ποσότητα που είναι και η μεγαλύτερη σε όλη την Κρήτη.

Και γύρω από τα Χανιά ωστόσο, ο όγκος βροχής ήταν μεγάλος - περίπου 120 χιλιοστά, με αποτέλεσμα ιδίως στη δυτική Κρήτη να προκληθούν σοβαρά προβλήματα. Οδηγός κινδύνευσε μέσα στο αυτοκίνητό του, που παρασύρθηκε από χείμαρρο, στο Κολυμπάρι, με την Πυροσβεστική να σπεύδει και να τον απεγκλωβίζει περίπου στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα.

50 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από την Κίσσαμο και πραγματοποιήθηκαν 15 αντλήσεις υδάτων στην περιοχή.

Την ώρα που στα δυτικά έριχνε "καρέκλες", στο Ηράκλειο, η βροχόπτωση ήταν σαφώς ηπιότερη, με τον καταγεγραμμένο όγκο βροχής να αγγίζει τα 30 χιλιοστά.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση