GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στην Κέρκυρα - Το τηλεφώνημα που προκάλεσε την έκρηξη του παιδοκτόνου - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα τηλεφώνημα του συντρόφου της Αγγελικής το βράδυ της Πρωτοχρονιάς προκάλεσε την έκρηξη του πατέρα της, ο οποίος βγήκε εκτός εαυ...

Ένα τηλεφώνημα του συντρόφου της Αγγελικής το βράδυ της Πρωτοχρονιάς προκάλεσε την έκρηξη του πατέρα της, ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού και τη σκότωσε με μια σιδερόβεργα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου, Βασίλη Νούλεζα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Αφγανός σύντροφός της την κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο την ώρα που έτρωγε με τον πατέρα της στο σπίτι του στην Κέρκυρα. 

“Υπήρξε μία έντονη λογομαχία, υπήρξε μία κλήση τηλεφωνική στο κινητό της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που πήγαν να γιορτάσουν και να φάνε γλυκίσματα που είχε ετοιμάσει ο πατέρας από τον σύντροφο της, ζήτησε επιτακτικά να κλείσει το τηλέφωνο, μάλωσαν, σηκώθηκε η 29χρονη να αποχωρήσει . Ο πατέρας προσπάθησε να την καθησυχάσει και στη συνέχεια, όλη αυτή η οργή, ο θυμός, η απογοήτευση, η απόγνωση για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να ελέγξει και να καθοδηγήσει τη θυγατέρα του τον οδήγησε σε αυτήν την ακραία ενέργεια και παράνομη συμπεριφορά”, δήλωσε ο κ. Νουλέζας στο STAR.

Ο κ. Νουλέζας ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο. Έπειτα από καβγά που είχαν μεταξύ τους, την χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο που βρήκε δίπλα στην ξυλόσομπα. Η κοπέλα πήδηξε από παράθυρο ύψους δύο μέτρων για να γλιτώσει. Την κυνήγησε και ολοκλήρωσε την εγκληματική ενέργεια, όντας θολωμένος, ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.

Ο παιδοκτόνος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι, έλαβε από την εισαγγελία Κέρκυρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση