GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ "ΔΩΡΟ" στους καναλάρχες! Μετατίθεται η β' δόση για τις τηλεοπτικές άδειες...

Τροπολογία με την οποία μετατίθεται για τις 15 Μαΐου αντί του Ιανουαρίου η προθεσμία για την καταβολή της ετήσιας δόσης για τις τηλεοπτικ...

Τροπολογία με την οποία μετατίθεται για τις 15 Μαΐου αντί του Ιανουαρίου η προθεσμία για την καταβολή της ετήσιας δόσης για τις τηλεοπτικές άδειες κατέθεσε η κυβέρνηση.
Αιτιολογώντας την τροπολογία, η οποία θεωρείται κυβερνητικό "δώρο" στους καναλάρχες εν όψει τβων εκλογών, , ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος τόνισε πως το χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει από την καταβολή της πρώτης δόσης στα μέσα Σεπτέμβρη του 2018 είναι σύντομο ως εκ τούτου η κυβέρνηση μεταθέτει τη σχετική ημερομηνία ώστε να δοθεί το απαραίτητο χρονικό περιθώριο.
Παράλληλα, ο Λ. Κρέτσος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση ενδιαφέρεται τα κανάλια να είναι βιώσιμα και να κάνουν προσλήψεις, καθώς κι επενδύσεις στο περιεχόμενό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση