GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπελλο Ελλάδας - Ο καιρός στις πόλεις που φιλοξενούν τα σημερινά παιχνίδια

Τα νοκ-άουτ παιχνίδια για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινούν σήμερα, Τρίτη 8 Ιανουαρίου, και θα διεξαχθούν ...

Τα νοκ-άουτ παιχνίδια για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινούν σήμερα, Τρίτη 8 Ιανουαρίου, και θα διεξαχθούν τέσσερα παιχνίδια σε Γιάννενα, Πάτρα, Ξάνθη και Ηράκλειο. Οι καιρικές συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες σε πολλά μέρη της χώρας και γι' αυτό υπάρχουν αμφιβολίες για τις θερμοκρασίες που θα επικρατούν τις ημέρες των αναμετρήσεων.

Το ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος ξεκινάει στις 15:00 και σύμφωνα με το deltiokairou.gr η θερμοκρασία στην πρωτεύουσα της Ηπείρου θα κυμαίνεται στους 3°C και θα υπάρχει αραιή συννεφιά κατα τη διάρκεια της νύχτας, όμως ο αγώνας διεξάγεται το μεσημέρι. Θα υπάρχει 3% νεφοκάλυψη, 0.00 mm βροχή και θα επικρατεί σχεδόν άπνοια.

Στις 17:00 γίνεται το Παναχαϊκή - ΠΑΟΚ. Η θερμοκρασία στην Πάτρα θα κυμαίνεται στον 1°C, θα υπάρχουν νεφώσεις κατά περιόδους κατα τη διάρκεια της νύχτας, 17% νεφοκάλυψη, καθόλου βροχή και ο άνεμος θα είναι Βορειοδυτικός πολύ ασθενής.

Το Ξάνθη - Ολυμπιακός στα Πηγάδια ξεκινάει στις 17:15, η θερμοκρασία θα είναι στους 2°C, θα υπάρχει αραιή συννεφιά κατα τη διάρκεια της νύχτας, 7% νεφοκάλυψης, όχι βροχή και ο άνεμος θα είναι βορειοδυτικός, σχεδόν άπνοια.

Τέλος, στις 19:30 γίνεται το ντέρμπι του Ηρακλείου ανάμεσα σε Εργοτέλη και ΟΦΗ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 9°C, θα είναι βροχερός ο καιρός το πρωί, με 78% νεφοκάλυψη, 1.41 mm Βροχή και ο άνεμος Βορειοδυτικός ασθενής.

Πηγή; filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση