ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΒΙΝΤΕΟ! Σφοδρή επίθεση Πολάκη σε δημοσιογράφους...

Share it:
Ο Παύλος Πολάκης απάντησε σε επικρίσεις σχετικά με το θέμα του πρώην διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας που φέρεται να διορίσθηκε στη θέση παρουσιάζοντας τέσσερα πλαστά πτυχία. Λίγο νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εγκαινίασε μονάδα βραχείας νοσηλείας και φαρμακείου στο Νοσοκομείο "Ερυθρός".
Σχετικά με το θέμα του πρώην διοικητή ανέφερε ότι ο μέχρι πρότινος διοικητής είχε καταθέσει πτυχίο που ήταν πραγματικό, ωστόσο πράγματι ζητήθηκε η παραίτηση του συγκεκριμένου διοικητή όταν υπήρξαν κάποιες καταγγελίες σχετικά με παρατυπίες για ένα κυλικείο, σύμφωνα με το δελτίο του Open.
Ακολούθως επιτέθηκε σε δημοσιογράφους κατηγορώντας τους ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και διαστρεβλώνονται γεγονότα για να εξυπηρετούνται δικοί τους σκοποί και συμφέροντα: "Πόσα δείξετε απ' όσα κάναμε στο Ηράκλειο; Το ότι δίνουμε 3,5 εκατ. ευρώ για να κάνουμε το κέντρο υγείας. Έδειξες δέκα δευτερόλεπτα αυτό που κάναμε εκεί κάτω και έδειχνες μισή ώρα τα τσόλια να λένε αυτές τις μπούρδες, τους Γιαννάκους και υπόλοιπους. Αυτοί είναι τα τσόλια. Θα σου απολογηθώ εγώ σ' εσένα; Τι είσαι να σου απολογηθώ;.. Ποια είσαι να σου απαντήσω, είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία, λιβανίζετε αυτούς που μας κατέστρεψαν και δεν δείχνετε αυτά που κάναμε δύο χρόνια... Κι αυτά που λέω τώρα πάλι θα τα κόψετε, γιατί λέω δέκα και δείχνετε το ένα... Ό,τι και να πούμε το διαστρεβλώνετε, έχετε πάρει γραμμή από τα αφεντικά σας... Εσύ είσαι εδώ για να μου πάρεις μια δήλωση, να κόψεις ένα κομματάκι και το δείξεις το βράδυ και να πεις ο Πολάκης είναι άγριος, είναι τραμπούκος" και επέμεινε΅: Όλοι σας και μόνος μου σας έχω, και δεν εννοώ εσάς προσωπικά, τα αφεντικά σας! Όλοι σας και μόνος μου, σας έχω!".
Share it:
Reactions:

Πολάκης

Πολιτική

Πρώτη Σελίδα

Υγεία

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση