GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαλαζοθύελλα έπληξε το Ηράκλειο - ΦΩΤΟ

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε το βράδυ της Τρίτης το Ηράκλειο "ασπρίζοντας" στο πέρασμά της δρόμους, αυτοκίνητα και βεράντες...

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε το βράδυ της Τρίτης το Ηράκλειο "ασπρίζοντας" στο πέρασμά της δρόμους, αυτοκίνητα και βεράντες. Το χαλάζι που έπεσε για περίπου ένα τέταρτο ήταν σε μέγεθος...ρεβιθιού και σε συνδυασμό με τους θυελλώδεις ανέμους, προκάλεσαν αναστάτωση στην πόλη ενώ κατέστησε εξαιρετικά επικίνδυνη την οδήγηση.

Ήδη από το απόγευμα έχει κάνει την εμφάνισή του το νέο, σύντομο μεν αλλά έντονο κύμα κακοκαιρίας ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων χιονιάς θα "χτυπήσει" τις επόμενες ώρες την Κρήτη.

Υπενθυμίζεται ότι τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας επιδείνωσης του καιρού, είναι οι πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι - που ήδη κρατούν "δεμένα" τα πλοία στα λιμάνια, αλλά και οι χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά αλλά και σε αρκετά χαμηλά υψόμετρα.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση