GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Ανάξιος πρωθυπουργός που διχάζει τον λαό - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την αναφορά του Πρωθυπουργού σε "ακροδεξιούς λαϊκιστές&q...

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την αναφορά του Πρωθυπουργού σε "ακροδεξιούς λαϊκιστές" στο περιθώριο της 5ης Συνόδου των Χωρών του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Χθες ο κ. Τσίπρας τόλμησε να προσβάλει ξανά τους Έλληνες. Χαρακτήρισε, όχι μόνο ως ακροδεξιούς, αλλά και ως μη σκεπτόμενους όλους όσοι αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών. Το έκανε, δε, με θράσος και ανευθυνότητα μπροστά σε ξένους ηγέτες. Στον κ. Ζάεφ όμως που επιμένει να αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία δεν βρήκε κουβέντα να πει.

Δεν είναι μόνο ένας πρωθυπουργός μειοψηφίας. Είναι και ένας ανάξιος πρωθυπουργός που διχάζει τον λαό. Οι Έλληνες θα μείνουν ενωμένοι, υπερήφανοι και αξιοπρεπείς. Και σύντομα θα του δώσουν την απάντηση που του αξίζει», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση