GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπουνιές και κλωτσιές στο κέντρο των Χανίων

Συμπλοκή μεταξύ ομάδας ανδρών έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο των Χανίων, μια ανάσα από τον σταθμό υπεραστικών λεωφορεί...

Συμπλοκή μεταξύ ομάδας ανδρών έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο των Χανίων, μια ανάσα από τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ.

Έντρομοι περαστικοί είδαν σκηνές απείρου κάλους και διαδραματίζονται μπροστά τους με ομάδα ανδρών να έχει πιαστεί στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αλλά και της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο προσπαθώντας να τους χωρίσουν, ενώ λίγο αργότερα το επεισόδιο έληξε, με τον τραυματισμό ενός πενηντάχρονου άνδρα που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

Δεν υπάρχει προς το παρόν ενημέρωση αν η Αστυνομία προέβη σε συλλήψεις, ενώ ήταν έκδηλη η ανησυχία των καταστηματαρχών της περιοχής αλλά και των περαστικών για έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή.

Πηγή:zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση