GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίχρονος χάθηκε για δύο ημέρες σε δάσος - Είπε ότι έκανε...παρέα με μία αρκούδα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα 3χρονο αγόρι δηλώθηκε ως αγνοούμενο για δύο ημέρες στα δάση της Βόρειας Καρολίνας και όταν βρέθηκε, τους άφησε όλους άφωνους λ...

Ένα 3χρονο αγόρι δηλώθηκε ως αγνοούμενο για δύο ημέρες στα δάση της Βόρειας Καρολίνας και όταν βρέθηκε, τους άφησε όλους άφωνους λέγοντας πως «έκανε παρέα με μια αρκούδα»!

Ο μικρός Casey Hathaway έπαιζε έξω από το σπίτι της γιαγιάς του με άλλα δύο παιδιά την Τρίτη, όταν αποφάσισε να περιπλανηθεί στο δάσος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού καναλιού WITN. Εκατοντάδες άνθρωποι, αεροσκάφη, ελικόπτερα και σκυλιά αναζήτησης έψαξαν περισσότερα από 1.000 στρέμματα για το αγνοούμενο αγόρι, αλλά δεν κατάφεραν να τον βρουν, σύμφωνα με το κανάλι.

Τις ημέρες εκείνες η περιοχή βίωσε τις χαμηλότερες θερμοκρασίες του χειμώνα και δυνατές βροχές και όλοι άρχισαν να φοβούνται για το χειρότερο. Η Lisa Fraker, μέλος της ομάδας αναζήτησης του μικρού, την Πέμπτη το βράδυ έβγαλε τα σκυλιά της βόλτα και ξαφνικά άκουσε κάτι σαν κλάμα.

Ο επικεφαλής της ομάδας διάσωσης Shane Grier βρήκε τον μικρό Hathaway πίσω από ένα θάμνο με αγκάθια. Ο Grier δήλωσε στο WITN ότι ο Hathaway φάνηκε να είναι εντάξει. Ο μικρός Hathaway μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο. Ο Hathaway είχε μόλωπες και αμυχές αλλά κατά τα άλλα δεν έφερε σοβαρά τραύματα.

Η θεία του Hathaway, Breanna Hathaway, έγραψε στο Facebook ότι ο ανιψιός της φαίνεται να είναι εντάξει και συμπλήρωσε το ποστ γράφοντας.

«Ο Casey είναι υγιής, χαμογελά και μιλάει. Είπε ότι επί δύο μέρες του κρατούσε συντροφιά μια αρκούδα! Ο Θεός του έστειλε έναν φίλο για να τον κρατήσει ασφαλή!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση