GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα λευκά "ντύθηκε" η Λάρισα - Στο ένα μέτρο έφτασε το χιόνι

Συνθήκες χιονοθύελλας επικράτησαν το βράδυ της Παρασκευής σε Όλυμπο και Κίσσαβο με αποτέλεσμα ορεινές κοινότητες του νομού Λάρισας...

Συνθήκες χιονοθύελλας επικράτησαν το βράδυ της Παρασκευής σε Όλυμπο και Κίσσαβο με αποτέλεσμα ορεινές κοινότητες του νομού Λάρισας να καλυφθούν από μεγάλους όγκους χιονιού.

Όπως επισημαίνει στο larissanet.gr ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Χρήστος Καραμπούζης το χιόνι ξεκινάει από 5 εκατοστά και φτάνει τα 80 εκατοστά και το 1 μέτρο σε κοινότητες όπως η Σπηλιά και το Σαραντάπορο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει αποκλεισμένο χωριό στο νομό Λάρισας, με την έννοια της πλήρους αδυναμίας πρόσβασης, εάν και η κίνηση γίνεται μετ’ εμποδίων προς κοινότητες όπως: Σπηλιά, Βερδικούσια, Συκαμινέα, Καλλιπεύκη, Ανατολή κ.α.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί, οι οποίοι οφείλουν στην κίνησή τους στο ορεινό δίκτυο του ν. Λάρισας να τοποθετούν στα οχήματά τους αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς μετά τις χιονοπτώσεις επικρατεί ισχυρός παγετός.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση