GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Να αποφασίσει ο λαός για τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Μπροστά στη λαοθάλασσα του συλλαλητηρίου είναι ευκαιρία να δηλώσουν οι υπερασπιστές της συμφωνίας ότι έχουν κάνει λάθος και να απ...

«Μπροστά στη λαοθάλασσα του συλλαλητηρίου είναι ευκαιρία να δηλώσουν οι υπερασπιστές της συμφωνίας ότι έχουν κάνει λάθος και να αποφασίσει ο λαός με δημοψήφισμα για την Συμφωνία των Πρεσπών, δηλώνει στον ραδιοφωνικό σταθμό ΜΑΧ ΦΜ της Πάτρας, με αφορμή το χθεσινό συλλαλητήριο, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Αντί να συλλάβουν τους αριθμητικά λίγους αλήτες, ταραξίες, έριχναν χημικά στους φιλήσυχους πολίτες που συμμετείχαν στο ειρηνικό συλλαλητήριο. Πώς μπορούμε να δεχτούμε ότι η ΕΛΑΣ δεν γνώριζε τίποτα και δεν είχε στόχο να διαλύσει το μεγάλο συλλαλητήριο; Η Κυβέρνηση από τα επεισόδια των ολίγων ακροδεξιών φαίνεται ότι εξυπηρετήθηκε για να μειώσει τον όγκο του συλλαλητηρίου και τελικά να το διαλύσει. Η Κυβέρνηση προσπαθεί με πρόθυμους και αποστάτες να βρει τους 151 που θα ψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών. Όλοι θα βρεθούμε σε λίγα εικοσιτετράωρα μπροστά στις ιστορικές μας ευθύνες. Να διαλυθεί η Βουλή, να πάμε σε εκλογές και να κριθούν όλα από τον ελληνικό λαό».

Όσον αφορά τη στάση της ΝΔ, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι η ΝΔ πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσει εάν δίνει το όνομα της Μακεδονίας. Η γλώσσα και η εθνότητα υπάρχουν επειδή υπάρχει το όνομα», καταλήγει ο κ. Λεβέντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση