GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένωση Κεντρώων: Ακόμη και αν κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, θα την ακυρώσει ο λαός

«Η ώρα της ιστορικής ευθύνης έφθασε για τους τριακόσιους βουλευτές. Η Ελληνική Βουλή καλείται άρον- άρον να κυρώσει την κατάπτυστη...

«Η ώρα της ιστορικής ευθύνης έφθασε για τους τριακόσιους βουλευτές. Η Ελληνική Βουλή καλείται άρον- άρον να κυρώσει την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

Όπως επισημαίνεται, «η Ένωση Κεντρώων ζητάει την ύστατη ώρα, να ληφθεί απόφαση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο για την καταγγελία της συμφωνίας. Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε το κρατίδιο των Σκοπίων με ισχυρά ανταλλάγματα, αφού όμως επιλέξει την ονομασία Σκόπια και αποδείξει έτσι τις αγαθές προθέσεις του προς την Ελλάδα».

Επίσης, το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη καλεί τους φίλους και τα μέλη του κόμματος να παραβρεθούν στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά το αυριανό συλλαλητήριο, καλούνται όλοι οι φίλοι και τα μέλη της Ένωσης Κεντρώων δια της παρουσίας τους να το διογκώσουμε, ώστε να τρομάξουν οι υπερασπιστές της συνθήκης των Πρεσπών. Ακόμη και να κυρωθεί η συνθήκη, ο λαός θα την ακυρώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση