GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη - Τι κατέθεσε ο αδελφός της

Ο νέος κύκλος καταθέσεων για την υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη θέση Μυρτιά, σ...

Ο νέος κύκλος καταθέσεων για την υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας, συνεχίστηκε χθες με την κατάθεση του αδελφού της Γιώργου.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο αδελφός της ρωτήθηκε εάν το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικό και εάν η Ειρήνη Λαγούδη είχε δανείσει χρήματα στον πρώην σύντροφό της. Στην κατάθεση του που είχε διάρκεια δύο ώρες ο Γιώργος Λαγούδης έδωσε όλα τα στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

«Τις επόμενες ημέρες μπαίνει το νερό στο αυλάκι και πολύ σύντομα αναμένεται να αποσταλεί κλήση σε κατηγορούμενο για όλα τα αδικήματα» δήλωσε ο Βασίλης Ταουξής.

Η κατάθεση της μικρής κόρης της Ειρήνης Λαγούδη στην ανακρίτρια Ρόδου διήρκησε μία ώρα και ένα τέταρτο.

Ο πρώην σύντροφος της αδικοχαμένης γυναίκας θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες στον ανακριτή και επιμένει ότι δεν έχει σχέση με τον θάνατό της. Ακόμα δεν έχουν εκδοθεί εντάλματα συλλήψεων, καθώς η ανακρίτρια θα πρέπει να ολοκληρώσει τον κύκλο καταθέσεων για να καταλήξει ποιος ή ποιοι δολοφόνησαν την άτυχη μητέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση