GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μητέρα του φοιτητή που δολοφονήθηκε στου Φιλοπάππου: Ο κατηγορούμενος είχε μίσος στα μάτια του

Η μητέρα του Νικόλα Μουστάκα που δολοφονήθηκε τον Αύγουστο στον λόφο του Φιλοπάππου δήλωσε ότι η περιοχή παραμένει άκρως επικίνδυν...

Η μητέρα του Νικόλα Μουστάκα που δολοφονήθηκε τον Αύγουστο στον λόφο του Φιλοπάππου δήλωσε ότι η περιοχή παραμένει άκρως επικίνδυνη και ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ το βλέμμα του ανήλικου κατηγορούμενου που εμπλέκεται στη δολοφονία, όταν τον είδε στην αίθουσα του δικαστηρίου.

«Σκληρό ήταν μόνο και μόνο που τον αντίκρισα. Στα μάτια του είδα ένα πολύ μεγάλο μίσος. Είδα ένα πολύ σκοτεινό μίσος μέσα σε αυτά τα μάτια, ενός ανήλικου παιδιού υποτίθεται. Αυτός εμφανίστηκε αμετανόητος, επιθετικός», είπε η μητέρα του Νικόλα Μουστάκα μιλώντας στο STAR.

Έχουν περάσει πέντε μήνες από εκείνο το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου όπου ο άτυχος Νικόλας έχασε τη ζωή έπειτα από επίθεση για ληστεία μπροστά στα μάτια της φίλης του. Η μητέρα του κάθε μέρα πηγαίνει το σημείο που δολοφονήθηκε το παιδί της και όπως εξηγεί τα μέτρα ασφαλείας παραμένουν ανύπαρκτα.

«Η κατάσταση είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο που ήταν και όταν έγινε το έγκλημα κατά του Νικόλα. Δεν έχω δει αστυνομικούς, φωτισμό βεβαίως δεν το συζητάμε ότι δεν υπάρχει, κάμερες ασφαλείας δεν υπάρχουν και δεν έχω δει τίποτα. Έχω δει μόνο κάποιους, πολύ λίγους αρχαιοφύλακες σε πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, οι οποίοι άνθρωποι για μένα εκεί είναι ως πρόβατα επί σφαγή», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Θα κάνουν χρήση όλων των ευεργετικών διατάξεων του νόμου, του γνωστού κυρίου Παρασκευόπουλου και εντός πολύ ολίγου χρονικού διαστήματος και αφού έχουν κάνει ένα πολύ καλό διδακτορικό μέσα στη φυλακή θα είναι ελεύθεροι και πάλι ανάμεσά μας να επιτελούν το θεάρεστο έργο τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση