GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για τα προβλήματα λόγω κακοκαιρίας

"Βασική επιδίωξη του ΟΑΣΘ είναι να διεξάγεται ομαλά το συγκοινωνιακό έργο, με σεβασμό στις προσπάθειες να καθαριστεί το οδικό...

"Βασική επιδίωξη του ΟΑΣΘ είναι να διεξάγεται ομαλά το συγκοινωνιακό έργο, με σεβασμό στις προσπάθειες να καθαριστεί το οδικό δίκτυο αλλά και στην ασφαλή μετακίνηση του επιβατικού κοινού και των εργαζομένων" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ.

"Σε όλη τη διάρκεια της νύχτας καταβλήθηκαν προσπάθειες ώστε να βρίσκεται σε ετοιμότητα ο στόλος και το προσωπικό του Οργανισμού.

Οι συνθήκες παραμένουν δύσκολες στα αμαξοστάσια και στην πόλη.

Ήδη έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται ορισμένα δρομολόγια στη γραμμή 01Χ προς και από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» καθώς και στις γραμμές 32, 27, 28, 57, 25, 12, 2Κ, 3Κ και 10. Επίσης έχουν ξεκινήσει δρομολόγια και στις γραμμές της Καλαμαριάς.

Όσο οι καιρικές συνθήκες και η κατάσταση του οδικού δικτύου το επιτρέπουν, έχει διασφαλιστεί η ετοιμότητα ώστε να ξεκινήσουν σταδιακά να πραγματοποιούνται τα προγραμματισμένα δρομολόγια.

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου ώστε να διασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του συγκοινωνιακού έργου" καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση