GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Όχι κομματική πειθαρχία για Πρέσπες, αλλά θα υπάρξουν συνέπειες

Η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA σημείωσε ότι δεν θα επιβάλλει κομματική πειθαρχία στην κρίσιμη ψηφοφορία...

Η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA σημείωσε ότι δεν θα επιβάλλει κομματική πειθαρχία στην κρίσιμη ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών, εντούτοις εξέφρασε την εκτίμησή της ότι η Κ.Ο θα ψηφίσει ενιαία και υπογράμμισε ότι θα «υπάρξουν συνέπειες» για όλους όσοι δεν ακολουθήσουν την κοινή γραμμή.
«Αυτό που εγώ περιμένω από όλα τα στελέχη μου είναι να συνεκτιμήσουν τα δεδομένα. Η συνείδηση των βουλευτών και στελεχών είναι σημαντικότερα από την πειθαρχία», ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
«Τα μηνύματά μου είναι πολύ καθαρά, το διακύβευμα είναι πάρα πολύ σοβαρό. Έχω μεγάλη ευθύνη να διατηρήσω τη συνοχή του προοδευτικού χώρου», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.
Αναφερόμενη στον Γιώργο Παπανδρέου, η κυρία Γεννηματά επεσήμανε: «Είναι σεβαστές οι διαφορετικές προσεγγίσεις στο κόμμα, ακούστηκαν. Όταν όμως φτάνει η κρίσιμη ώρα, όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν πρέπει να πληγώσουν την παράταξη. Εγώ, πάντως, θα το διαφυλάξω. Όλοι πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες που τους βαραίνουν».
Δείτε το βίντελο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση