GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικονομικά προβλήματα για Μέγκαν και Χάρι - Μετακομίζουν... ξανά - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου σχεδιάζουν να μετακομίσουν από την "ερωτι...

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου σχεδιάζουν να μετακομίσουν από την "ερωτική τους φωλιά", αξίας 2,5 εκατ. λιρών, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είχαν ένα συμβόλαιο δύο ετών για το εξοχικό των τεσσάρων υπνοδωματίων, το οποίο υπέγραψαν πριν από τον γάμο τους.

Όμως, δίνουν αγώνα για να μπορούν να συντηρούν οικονομικά το σπίτι, σύμφωνα με την Dailymail. Μια πηγή δήλωσε ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει δυσκολίες να καλύπτουν τα έξοδα για το σπίτι αυτό αλλά και για το Frogmore Cottage που προετοιμάζουν στο Berkshire.

Μιά άλλη πηγή αναφέρει στην Daily Mail ότι οι λόγοι για την μετακόμιση δεν είναι οικονομικοί αλλά λόγοι ασφαλείας, καθώς το εξοχικό είναι πολύ απομακρυσμένο και με την έλευση του μωρού είναι προτιμότερο το ζευγάρι να είναι σε ένα πιο προστατευμένο περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση