GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία-σοκ από την ΠΟΕΔΗΝ: Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια στον Ερυθρό Σταυρό

Τρομακτική είναι η καταγγελία που κάνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων. Όπως επισημαίνει η ΠΟΕΔΗΝ, χειρο...

Τρομακτική είναι η καταγγελία που κάνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων. Όπως επισημαίνει η ΠΟΕΔΗΝ, χειρουργημένος ασθενής στην Αγγειοχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός έφυγε λαθραία από την κλινική την περασμένη Παρασκευή.

"Την Δευτέρα 14/1/2019 στις 7πμ ο εν λόγω ασθενής που είχε επιστρέψει στην κλινική έστησε ενέδρα στην Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια του Τμήματος. Όταν άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ και αντίκρισε την Προϊσταμένη και μια άλλη συνάδελφο, βρίζοντας αναίτια επιτέθηκε στη Προϊσταμένη με μαχαίρι, χωρίς να προηγηθεί κάτι. Το χειρουργείο που υπεβλήθη πήγαινε πολύ καλά.

Μαχαίρωσε τη Προϊσταμένη στο μηρό προκαλώντας βαθιά τραύματα. Φώναξαν βοήθεια οι παριστάμενοι και δύο αστυνομικοί που φρουρούσαν κρατούμενο σε θάλαμο της κλινικής τον αφόπλισαν και κάλεσαν την αστυνομία. Εάν δεν ήταν οι δύο αστυνομικοί θα σκότωνε την Νοσηλεύτρια;

Ο Διοικητής απών.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από τους αστυνομικούς - φρουρούς συνέλαβαν τον Ασθενή και δικάστηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η νοσηλεύτρια νοσηλεύτηκε δύο ημέρες στο Νοσοκομείο Ερυθρός και είναι πλέον καλά στην υγεία της" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, "προξενεί εντύπωση η στάση του Διοικητή. Δεν είπε τίποτα. Δεν έκανε τίποτα και κάλεσε να αποσιωπήσουν το γεγονός. Δεν επισκέφθηκε καν τη συνάδελφο στο θάλαμο του Νοσοκομείου που νοσηλευόταν. Τέτοια απάθεια και ανευθυνότητα".

"Θα θρηνήσουμε θύματα συναδέλφους από την πλημμελή φύλαξη και τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις Πολάκη", καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση