GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατ-τρικ ο Τικίνιο και… τεσσάρα της Πόρτο στην Τσάβες - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο της Liga Nos και το απέδειξε. Με επιβλητικό τρόπο η Πόρτο έφτασε στο διπλό (1-4) στην έδρα της Τσάβ...

Είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο της Liga Nos και το απέδειξε. Με επιβλητικό τρόπο η Πόρτο έφτασε στο διπλό (1-4) στην έδρα της Τσάβες και επανήλθε άμεσα στις νίκες.
Η ομάδα του Κονσεϊσάο είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον επιθετικό Τικίνιο Σοάρες, που πέτυχε χατ-τρικ (24’, 42’, 68’). Έτσι, οι «δράκοι» διεύρυναν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα (10-1-0) και διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με πέναλτι του Μπρούνο Γκάλο στο 76’. Το… κερασάκι στην τούρτα για τη νίκη των πρωτοπόρων μπήκε με αυτογκόλ του Νούνο Κοέλιο στο 87’.

Νωρίτερα, η Μπράγκα πέρασε από τη Μαδέιρα επικρατώντας 3-0 της τοπικής Νασιονάλ. Η ομάδα του Άμπελ ζορίστηκε αρκετά και χρειάστηκε τρία γκολ στο τελευταίο ημίωρο (61’, 73’, 86’) για να φτάσει στο διπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση