GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατριχίλα προκαλούν τα τελευταία μηνύματα του Εμίλιο Σάλα πριν εξαφανιστεί το αεροπλάνο: "Φοβάμαι - Στείλτε κάποιον να με βρει"

Ανατριχίλα προκαλούν τα τελευταία μηνύματα του διάσημου ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα, πριν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε, εξαφαν...

Ανατριχίλα προκαλούν τα τελευταία μηνύματα του διάσημου ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα, πριν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε, εξαφανιστεί από τα ραντάρ.

Ο ποδοσφαιριστής είπε στους στενούς του φίλους ότι φοβόταν καθώς "το αεροπλάνο φαίνεται να διαλύεται" σε ένα ηχητικό μήνυμα που έστειλε ενώ βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο.

Στην εγγραφή ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ακούγεται ήρεμος αλλά εξουθενωμένος και λέει στους φίλους του ότι "ίσως χρειαστεί να στείλετε κάποιον να με βρει", καθώς ακουγόταν ένας περίεργος θόρυβος.

Στο ηχητικό μήνυμα στο Whatsapp ο Sala λέει στα ισπανικά: 'Γειά σας παιδιά, τι κάνετε; Φίλε, είμαι πολύ κουρασμένος. Ήμουν στην Nantes ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα, κάνοντας το ένα και το άλλο. Τώρα, επιβιβάστηκα σε ένα αεροπλάνο που φαίνεται να διαλύεται. Πηγαίνω στο Κάρντιφ. Θα προπονηθώ με την νέα μου ομάδα αύριο".

Σε ένα ακόμη ηχητικό λέει "Πως είστε; Αν δεν έχετε ξανά νέα από εμένα σε μιάμιση ώρα, δεν ξέρω μήπως χρειαστεί να στείλετε κάποιον να με βρει. Αρχίζω να φοβάμαι!", σε ένα προφητικό μήνυμα για την τραγική συνέχεια.

Το μικρό αεροσκάφος που απογειώθηκε από την Ναντ με προορισμό το Κάρντιφ εξαφανίστηκε από τα ραντάρ καθώς βρισκόταν σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το νησί Γκέρνζι.

Σημειώνεται ότι ο πρώην επιθετικός της Ναντ υπέγραψε αυτήν την εβδομάδα με την ομάδα Cardiff City της Ουαλίας συμβόλαιο ύψους ρεκόρ 17 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση