GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτσης: Δεν δέχομαι την κριτική περί πραξικοπημάτων - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν δέχομαι την κριτική περί πραξικοπημάτων», ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος έκανε παρέμβαση στη συνεδρίασ...

«Δεν δέχομαι την κριτική περί πραξικοπημάτων», ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος έκανε παρέμβαση στη συνεδρίαση για το διαδικαστικό ζήτημα που ετέθη με τη σύνθεση της Επιτροπής.

Ο κ. Βούτσης υποστήριξε ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν έπειτα από πλειοψηφική απόφαση στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Συγκεκριμένα επεσήμανε ότι αυτό που συμφωνήθηκε ήταν ότι η επιλογή θα έπρεπε να αφορά μόνο σε αυτούς οι οποίοι ανεξαρτητοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα και όχι σε όσους ήταν ανεξάρτητοι εδώ και καιρό και ήδη είχαν επιλέξει τις επιτροπές στις οποίες θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

Ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε μάλιστα ότι η διαδικασία της κλήρωσης επελέγη από τη Νέα Δημοκρατία με τον ίδιο να την αποδέχεται και να βάζει στην κλήρωση και τον κ. Δανέλλη. “Ήρθα εδώ για να δει ο λαός ποιος τηρεί το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής. Δεν δέχομαι την κριτική περί πραξικοπημάτων” είπε ο κ. Βούτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση