GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιπρόεδρος Ένωσης Δικαστών-Εισαγγελέων για Πολάκη: Υπάρχει προσωπική επίθεση σε δικαστικούς λειτουργούς - ΒΙΝΤΕΟ

Την εκτίμηση ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιτίθεται προσωπικά στους δικαστικούς λειτουργούς, εξέφρασε στον AN...

Την εκτίμηση ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιτίθεται προσωπικά στους δικαστικούς λειτουργούς, εξέφρασε στον ANT1 o αντιπρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ευστάθιος Βεργώνης.

«Το ζήτημα είναι ότι πλέον ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας πέρασε σε μία προσωπική επίθεση αναφέροντας ονομαστικά δικαστικούς λειτουργούς. Με το σχήμα της κριτικής για την καθυστέρηση, γίνεται προσπάθεια να πείσει τον δικαστικό λειτουργό να προβεί στην συγκεκριμένη δικονομική ενέργεια. Δεν μπορεί να εκφέρεται αυτή η άποψη από φορέα της εκτελεστικής εξουσίας», δήλωσε στον ANT1 ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ευστάθιος Βεργώνης.

«Η ελληνική Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, όπως αποτιμάται στην ιστορική πορεία της,. Το ζήτημα των καθυστερήσεων είναι ζήτημα το οποίο προκύπτει από το ίδιο το δικονομικό μας σύστημα. Είναι προφανές ότι η σύνδεση κάθε ονόματος με συγκεκριμένη υπηρεσιακή δικονομική ενέργεια, σημαίνει σαφώς προσπάθεια επηρεασμού», πρόσθεσε.

«Καλούμε τον Πρωθυπουργό να θωρακίσει θεσμικά και ο ίδιος τη Δικαιοσύνη», τόνισε ο κ. Βεργώνης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ANT1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση